Glöggren a la Kungen & Majkis

söndag 20 november 2011 12:48 Upplagd av Camillas virkhörna 4 kommentarer

Följer sedan en tid en bloggen Kungen & Majkis. Där fanns ett mönster som jag fastnade för nämligen den här supersöta glöggrenen. Rolig att virka och inte speciellt svår heller. Renen pryder nu en flaska Grythyttans skogsglögg. Har inte en aning om glöggen är god men jag tyckte det passade med skogsglögg till en ren :). 



Hoppas att du har en riktigt skön helg!

♪♪♪ Lilla snigel ♪♪♪

söndag 13 november 2011 16:10 Upplagd av Camillas virkhörna 6 kommentarer
Efter tvätt, städ, matlagning... ja ni vet allt det där roliga man sparar till helgen för att ha något att göra då, hade jag faktiskt lite tid över! Plockade fram symaskinen och testade två mönster ur mina nyinköpta Tildaböcker. Först blev det en snigel...


Och sedan en nalle...


Båda två pryder nu sin plats i vardagsrummet trots protester från sambon... "skulle kunna tro att vi bor i en leksaksaffär"... kan inte förstå vad han menar ;)

Virkelivirkat

torsdag 10 november 2011 06:27 Upplagd av Camillas virkhörna 2 kommentarer

Behövde en mössa till min nya jacka. Letade i gömmorna och hittade lite garn som låg och skräpade :) Mönstret hittade jag på själv... trodde jag i alla fall men nu ser jag att mössan är misstänkt lik Sverigemössan jag virkade förra året... hmmm. 

Tyvärr hittade jag ingen fotomodell i mina gömmor så jag fick helt enkelt ställa upp själv, därav denna vackra bild *host host*.


Härmom dagen fick jag en beställning på kakor. Hade nästan glömt hur kul det är att baka ;) Den här gången blev det några nya sorter också.

 


Ha en skön dag!