Ljuspåsar

söndag 20 februari 2011 15:12 Upplagd av Camillas virkhörna
Trots att vi är på väg mot ljusare tider kan det fortfarande vara mysigt med levande ljus. Hittade något på nätet igår som säkert inte är nytt för er men som jag inte sett tidigare... ljuspåsar. Enkla att sy och sprider ett härligt ljus. Helt enkelt riktig mysbelysning.Nu ska jag sätta mig och planera vad mina förstaklassare ska jobba med nästa vecka. Tänk att det är så svårt att komma till skott med det. Före varje lov tänker jag alltid att jag ska förbereda mig i god tid för att slippa sitta sista dan men innan man hinner blinka är det söndag eftermiddag och inget jobb är gjort.  Kan inte fatta att en vecka går så fort ;)


6 Response to "Ljuspåsar"

 1. Fiff Says:

  Det där uggletyget är verkligen helt underbart! Blir så himla avis faktiskt :-)

 2. anna-lena Says:

  Klart häftigt, men ser farligt ut.... dags för skoltänk igen ..... man är inne i ruljansen direkt efter ett så här kort lov.

 3. Camillas virkhörna Says:

  Man ställer ett glas inuti påsen så det är inte så farligt som det ser ut men man ska givetvis vara försiktig...

 4. Fiff Says:

  Grattis! Du vann min utlottning! Du får välja vilket pris du vill ha :-) maila din adress till mig på majafiff@hotmail.com, och tala om vad du helst vill ha!

 5. Malin Says:

  Vilka fina ljuspåsar! Gillar speciellt den med ugglan på. ( Lämnade visst den första kommentaren om ljuspåsarna under fel rubrik.Det blev lite fel! Sorry!)

 6. Emilia Says:

  Så fint och mysigt det ser ut!

Skicka en kommentar