Höst redan??

söndag 21 augusti 2011 16:43 Upplagd av Camillas virkhörna
Ännu en så kallad dagisväska har det blivit. Vet inte vad jag ska ha den till men det spelar inte så stor roll. Jag syr för att det är kul inte för att jag behöver alla saker. Borde kanske ge mig ut på någon marknad och sälja, men vet inte om jag vågar... tänk om ingen ens kommer och tittar.


De här små tygkorgarna kom till användning i alla fall. De sitter på väggen i sommarstugan och är perfekt förvaring för nycklar, mobiltelefoner, laddare och annat smått och gott.


Var ute med familjen och åkte vattenskidor idag. Förmodligen sista gången för i sommar för fy va kallt det har blivit i vattnet. Hade sett fram emot att värmen skulle komma tillbaks men så blir det nog inte...känns som hösten har kommit redan.  


2 Response to "Höst redan??"

  1. Anonym Says:

    Vilken fin väska! Så flink med symaskinen är inte jag...

  2. Lev Vackert Says:

    Lev Vackert Butiken (www.levvackert.blogspot.com) kommer varje adventshelg i dec anordna stor julmarknad, nu söker vi hantverkare som vill sälja sina alster, boka en helg, några dagar maila vitromantik@gmail.com Det kommer bli en magisk jul hos oss! Missa ej! Det finns en stor camping och ett stort vandrar hem 100 meter från huset så bra övernattningsmöjligheter finns!! KRAM Petra Eriksson o Ingela Broling

Skicka en kommentar