Vov, vov!

söndag 18 september 2011 09:45 Upplagd av Camillas virkhörna
Gick en runda i skogen igår. Hade med mig min färdigvirkade tax för att ta några fina bilder (ja, jag vet vad ni tänker... hur knäppt som helst). Rätt som det var när jag höll på att fota dök grannen upp bakom en gran. Det har aldrig hänt att jag mött någon här innan, men just när jag sitter på huk och plåtar en hund av garn kommer det någon. Typiskt mig att ha sån otur! Han hade den goda smaken att inte kommentera mina sysslor men jag hörde att han fnissade när han kommit en bit bort. Ja, ja kul att man kan roa någon :)

Mönstret på taxen hittade jag i boken Välkommen till virkligheten av Annika Messing. En jättefin bok med många roliga mönster!Ha en riktigt skön söndag!
7 Response to "Vov, vov!"

 1. Emma Says:

  Vilken sötis :)

 2. femfemman Says:

  Kul, kul! Och fin, lätthanterlig, hund.

 3. Annefia Says:

  Vilken charmig tax! Själv tycker jag det är helt normalt att ta med sig grejer ut och fota. LOL (men ja, det händer att folk stirrar när jag är ute och fotar dockor) Jag tycker skogsbilden blev jättefin och mysig dessutom.

 4. Lillstrumpan Says:

  Haha, det låter som nåt som skulle kunna hända mig! Taxen blev jättesöt, han ser verkligen ut att trivas i skogen ;)

 5. Annika Says:

  Söt :) Och ja, jag vet att det kan ta emot lite att fota sina gosedjur offentligt... Själv har jag legat i diket bredvid en gångbana i Stockholm (jättejobbigt, men jag hittade en sån fantastisk stubbe översållad med svamp), fotat i en by i Kina, på Union Square i New York m.fl. platser. Det är bara att bita ihop och få det gjort :)

 6. Anonym Says:

  En jättehärlig tax och det blev fina bilder!

 7. Pysselmajorna Says:

  Så söt :) Alltid kul att kunna glädja andra ;)

Skicka en kommentar