Trasiga jeans

söndag 11 mars 2012 16:59 Upplagd av Camillas virkhörna
Av någon konstig anledning slits mina jeans alltid på insidan av låren. Kan inte förstå varför ;) Lika konstigt är det att de trasiga jeansen alltid blir liggande i källaren. Kan inte begripa varför jag sparar på dem egentligen. Hur som helst så köpte jag mig en ny virknål för ett tag sedan, storlek 15. Efter ett tags funderande kom jag på vad jag skulle ha den och mina trasiga jeans till.

Jag klippte 2 cm breda remsor av jeansen, gjorde en skåra i var ände på remsorna och satte ihop dem.Sen var det bara att virka på. Tungt som sjutton var det, värsta styrketräningen.
Två - tre varv i taget orkade jag, sen hade jag mjölksyra i armarna :)


Sex par jeans gick det åt sedan var den här korgen klar. Jag fodrade den med svart jeanstyg för att den skulle bli lite mer stabil. Knasigt, kul och faktiskt riktigt snyggt! Korgen blev 30 cm hög och 40 cm i diameter, perfekt att ha tidningar i.


8 Response to "Trasiga jeans"

 1. Inga Johansson Says:

  Jättefin! Men vilket jobb!

 2. Lillstrumpan Says:

  Supersnygg!

 3. femfemman Says:

  Kreativa du..... och du... köp bättre kvalitét på jeansen ... du borde reklamera alla trasiga .... det är inte OK...

 4. Emma Says:

  Fint det blev :)

 5. Emma Rosell Says:

  Jäklar vad coolt! Och supersnyggt! Ännu häftigare att du kommer på idén, det hade inte min fantasi haft förmåga till...

 6. Pysselmajorna Says:

  Snyggt! Och ett super bra sätt att återanvända sina gamla jeans :)

 7. Elisabeth Says:

  Snyggt... Ett bra tipps till en annan som oxå sliter jeans så fasansfullt.. Och alla hamnar i en hög längst upp i garderoben... Tack för tipset.

 8. Josefine Says:

  Hejsan! Jag skulle gärna vilja försöka mig på denna fina korg då jag har en massa trasiga jeans liggande och har tänkt försöka mig på att bli lite pysslig 2013 :) Jag har dock aldrig virkat förut och undrar om du har någon beskrivning på hur man börjar, eller tips på vad man ska googla på? :)
  Tack på förhand!

Skicka en kommentar