Back to school

lördag 18 augusti 2012 16:17 Upplagd av Camillas virkhörna
Skolstarten är avklarad. Kul att barnen är på plats igen, det är tomt i skolan utan dem. Kan bara inte fatta varför man blir så trött så fort jobbet drar igång. Måste bero på att det är så otroligt mycket som ska hållas koll på hela tiden. Kunde i min vildaste fantasi inte föreställa mig hur mycket en lärare egentligen gör. Långt härligt sommarlov, jobba med barnen mellan 9.00 och 14.00 för sedan planera nästa dags lektioner i lugn och ro och ha några utvecklingssamtal en gång per termin var vad jag trodde innan jag började jobba. Oj så fel jag hade! Men kul är det, annars hade nog ingen orkat hålla på.


Hos Kungen och Majkis hittade jag ett mönster till en virkad sjal som jag bara var tvungen att testa. Är jättenöjd med resultatet. Tyckte den såg svår ut men det var den inte. Dottern var inte hemma så jag försökte få sambon eller sonen att posera med sjalen... det gick varken med mutor eller hot om våld. Fick anlita en galge som fotomodell. Inte så snyggt men vad gör man när familjen sviker :-)

Har börjat på en rosa sjal också men jag måste vara allergisk mot garnet. Så fort jag sätter mig i soffan för att börja virka blir ögonlocken så tunga att det är stört omöjligt att hålla ögonen öppna. Kan inte begripa varför ;-) Ha en skön helg!

3 Response to "Back to school"

 1. Emma Rosell Says:

  Jättefin sjal! Ser verkligen svår ut. :) Jag förstår inte hur du hinner (och orkar) med sånt här. Jag är helt slut efter jobbet...

 2. Petronella Says:

  Jättefin!!
  Känner igen det där med tröttheten. Imorgon börjar eleverna på skolan där jag jobbar och då vet jag att man går in i dimman på direkten.:) Men kul är det ju!

 3. femfemman Says:

  Skönt att höra att ung, pigg och rask oxå blir trött. Trodde att det var ngt fel på mig ons-fre. Men nu är det figthdags igen. Snygg schal. Undras om det kan va läge att testa en sådan när raggsocksgarnet är uppstickat.

Skicka en kommentar