iForm och ny sjal

söndag 23 september 2012 17:03 Upplagd av Camillas virkhörna


Var i Göteborg igår och sprang iForm-loppet. Kände mig trött och seg hela förmiddagen, var inte alls sugen på att springa. Väl framme i Slottsskogen kändes det lite bättre. Man rycks liksom med av den härliga stämningen som råder vid sådana här lopp. Efter uppvärmningen som bestod av zumba var det så dags för start. Bredvid mig i startfållan stod en kille med chockrosa löparjacka. Bestämde mig för att försöka hålla hans tempo hela vägen eftersom han var lätt att se i mängden. Det lyckade faktiskt. Tror till och med att jag var före honom i mål. Gissa om jag blev förvånad när jag kollade resultattavlan efter målgång:


54:19! Jag som legat runt timmen tidigare. Trodde knappt att det var sant.
Nu måste nästa mål bli 50 blankt :-) 


Min rosa sjal är färdig. Jättefin om jag får säga det själv ;-)


Lovade Johanna att visa hennes tovade alster också. En mus på ett hjärta med mina initialer, en gris och ett hjärta med svans. Kul att hon också gillar att pyssla tycker jag.


6 Response to "iForm och ny sjal"

 1. femfemman Says:

  Grattis till en toppentid! Och en snygg sjal!

 2. Emma Rosell Says:

  Grattis till tiden! Jag hade garanterat inte orkat längre än tio meter, haha. ;) Den sjalen var riktigt snygg. Finns det något mönster tro? (Om jag nu skulle råka få enorm tid över nån dag...)

 3. Elisabeth Svensson Says:

  Jätte snygg sjal... Måste bara fråga hur har du gjort din Kram Camilla avslutning... Jag víll göra en liknande... Med mitt slut ord Killevippen!!!

 4. Camillas virkhörna Says:

  Hej Elisabeth! Försökte svara på din blog men fick det inte att funka, hoppas du läser här. Jag har använt den här sidan http://es.mylivesignature.com/ Lite bökigt med mycket annonser men det går om man har tålamod.

 5. zαnуα ♥ Says:

  Ursnygg sjal! Hälsa Johanna att hennes alster är jättejättefina =)

 6. Kerstin Says:

  Grattis till din fina tid.
  Sjalen var jättefin och Johanna är ju jätteduktig.

Skicka en kommentar