Lite värme i kylan

lördag 9 januari 2010 14:28 Upplagd av Camillas virkhörna


Fotade lite i vårt tillbyggda rum idag. Är otroligt nöjd med min väggtext. Jag skrev och klippte ut mallen och så fick sambon L den stora äran att såga och måla.

Visst pryder den sin plats över denna härliga utsikt.

Blev färdig med tofflorna till min dotter J. Kan behövas tofflor idag när termometern visar på 20 minusgrader. J blev glad och satte på sig tofflorna på en gång. Mönstret till de lättvirkde tofflorna finns hos crochetamigurumi.blogg.se


3 Response to "Lite värme i kylan"

 1. Ankie Says:

  Så söta tofflor, skulle passa på mitt lilla barnbarn.
  Ska genast kolla mönstret för att se ifall jag kan göra ett par.

 2. femfemman Says:

  Hej Camilla! Vad kul att du hittat ut i bloggvärlden. Direkt slås jag av att genom bloggen får veta saker om andra, som man när man jobbar ihop inte har en aning om. Att du är superhändig, det har jag förstått - men att du är så bra på att virka/handarbeta - det hade jag ingen aning om.
  Jag som är skolnörd, tänker då - hur kan man använda detta i skolan.... Säkert kunde barnen använda dina små söta amigurumi till att göra små pjäser/dialoger med. Om du vill ta med dem någon gång....
  Jag gillar också att handarbeta - vilket jag tror att få vet eller kan förstå. Stickar helst - men kan också tänka mig att virka. Tofflorna ser lockande ut - ska pröva sådana när jag stickat alla schalettmössor som jag lovat göra. Har nog bara ett par kvar.Kommer att skriva om din blogg på min blogg idag ... och lägga ut länken.
  Nå´t som är lite kul är ju att sätta in ett räkneverk. Det kan du hämta direkt från min blogg. Klicka bara där. De tog mig ett par månader innan jag fick dit den .... och jag upptäckte direkt att det är det enda sättet att upptäcka sina "läsare" - och också se att många läser. Vilket uppmuntrar till fortsatt skrivande.
  Ses i morrn.... och vad som är kul..... jag vet saker om dej, och kan uppskatta dej för saker som andra inte känner till. Som jag ser det, så ska du bli bildlärare nästa år. Gympa ska jag lära mej av dej i vår, så att jag kanske kan ha det själv......

 3. Bobo Says:

  Det var trevligt att komma in på din blogg och läsa om allt kreativt man kan utföra när tid och lust sammanfaller. Fast jag är inte så bra på det där med virkning...där har jag nog lite att lära.
  Carpe Diem skylten tycker jag är superfin. En sådan skulle jag nog få min man att tillverka också, men jag har inte ett så vacker ställe att sätta upp den på. Hittade dig tack vare A-L, som är en härligt inspirerande pedagog som är orädd för det nya =)
  Lycka till med pysslandet/ Bodil

Skicka en kommentar