Blog- och pysseltorka

söndag 10 juni 2012 16:50 Upplagd av Camillas virkhörna
Här råder blog- och pysseltorka :-(
Har inget som helst sug efter handarbete för tillfället. 
Förhoppningsvis återkommer lusten när sommarlovet börjat...


Hade med mig en tårta till "slöjd-Peter" i fredags. Det var hans sista dag på skolan eftersom "slöjd-Martin" kommer tillbaks från pappaledigheten nästa termin.

Tårtan bestod av vaniljbottnar fyllda med dumlefluff och jordgubbsmousse. Den var täckt med marshmallowfondant. Gjorde blommorna av mmf också. Det funkade till och med bättre än att göra dem av sugarpaste. Recept och inspiration hittade jag hos Baka baka liten kaka. Titta själv men en varning är på sin plats:
Klicka inte på länken om du planerar att göra något annat än att sitta framför datorn i eftermiddag! Du kommer nämligen att bli fast bland tårtor och bakverk. Bloggen är helt fantastisk!


Kopierade designen från tårtorna jag gjorde till Markus konfirmation. Hade väl egentligen passat bättre med verktyg på tårtan men nu blev det blommor. Så det så ;-)


3 Response to "Blog- och pysseltorka"

  1. femfemman Says:

    Och den var så fin och så god... hade tänkt öra tårta tills på onsdag, men när jag fick se denna vackerhet, insåg jag att jag inte ska göra tårta, Det får bli paj istället!

  2. Emma Rosell Says:

    Åh, den är jättefin! Tråkigt att jag inte fick smaka. För det råkar väl inte finnas en liten, liten bit kvar?

  3. Emma Rosell Says:

    Svar; Just nu regnar det inte. Men det gjorde det innan. Här var fint (eller ja, uppehåll i alla fall) fram till fem igår. Så det får man väl vara nöjd med på midsommarafton. :)

Skicka en kommentar