Stånk och stön

torsdag 3 maj 2012 19:57 Upplagd av Camillas virkhörna
Det gick inte. Inte i dag heller. 31:08 stannade klockan på efter dagens löprunda. Jag har gett mig fanken på att jag ska springa 6 km på 30 minter men det verkar vara helt omöjligt. Det hjälpte inte ens att jag la upp en ny spellista på Spotify. Trodde Viva la Gloria, Holiday och Basket Case med fantastiska Green Day skulle göra susen... men inte. Flåset är det inget fel på men benen känns som stockar redan efter första kilometern. - Det är åldern, sa någon här hemma när jag beklagat mig en gång för mycket. - Du är ju faktiskt över 40. Ha, ha... skulle just till att skratta åt det roliga skämtet när jag insåg att det faktiskt är sant. Jag är över 40. När hände det?
Men skam den som ger sig, Evy Palm började sin karriär efter 40. Så det så.


Jag kan fortfarande höra fågelsång i alla fall, trots åldern :)
Den här lille gynnaren sjunger helt fantasktist :) Tror bestämt att det är en Garnmes.

Jag har fått en award av Cina som har den fina bloggen Virka liten kaka. Jag blir jätteglad när jag får dem men tyvärr är jag dålig på att skicka dem vidare. Ska försöka skärpa mig. Jag lovar.
3 Response to "Stånk och stön"

  1. Emma Rosell Says:

    Kämpa på! Övning ger färdighet. Snart ska du se att du klarar sex km under 30 min. :)

  2. Fru Bäver Says:

    Vilken fin fågel!! Precis, kämpa på! 40 är ingenting!!

  3. Anonym Says:

    Ja du vad ska man säga. Jag kämpar oxå på och kommer inte heller under 30 min. Jag är 42 snart och får oxå höra det här med åldern. Men vad gör det? Jag försöker i à f! Och skönt är det. Härligt med em virkning sen som avkoppling. Har precis hittat din blogg. Ska nog lägga den på hrmskärmen. Må gott i denna underbara värld! //Annika

Skicka en kommentar