Viloläge

fredag 28 juni 2013 09:50 Upplagd av Camillas virkhörna

Har varit på mitt femte besök hos naprapaten och blivit beordrad viloläge. Min hälsena har bråkat i två månader och nu har jag börjat med stötvågsbehandlingar för att få ordning på den. Nu är det bara att hålla tummarna för att det hjälper så att jag kan komma igång ordentligt med träningen igen. Det är inte alls kul att inte kunna röra på sig som man vill :(

Den här skönt avslappnade giraffen ska snart åka iväg till ett barn som har ett hjärtsjukt syskon. Har virkat honom som ett så kallat syskondjur till Hjärtekattsinsamlingen.


Mönstret till denna gumma kommer från Brittas Ami. Egentligen skulle det ha blivit en ängel men jag struntade i vingarna och virkade en liten hatt till henne i stället. Tycker att hon blev ganska söt.


 Ska återgå till viloläge nu, ha det gott!


4 Response to "Viloläge"

 1. femfemman Says:

  Kan förstå din frustration att inte få röra dej som du vill. Mitt knä är nästan bra nu, när skolstressen lagt sig. Fint av dej att virka hjärtfigurer, Säkert till glädje. Ha en fortsatt bra sommar och hoppas att hälsenan snart vill ut och röra sig den oxå.

 2. Emma Rosell Says:

  Med risk för att det eventuellt blir två kommentarer från mig nu. Jag skrev en från mobiltelefonen sent igår kväll, tryckte på publicera och sen hände inget mer. Jag vet inte vad jag gjorde för fel.

  Gör därför ett nytt försök nu. Innehållet i gårdagens kommentar var en krya på dig-hälsning. Tråkigt att du blivit sjuk nu när det är sommarlov och ledighet. Försök njuta av tillvaron ändå så hoppas jag att det löser sig snabbt.

  Ha det så bra! Massa styrkekramar

 3. Maria Harrsjö Says:

  Hoppas din fot blir bättre ! Fin fin giraff !!

 4. Maria Bromander Says:

  Tycker verkligen gumman blev söt och giraffen blir säkert till glädje. Om inte jag är fel ute är giraffen det djur med störst hjärta. Samlar faktiskt på giraffer så det kunde ju vara en bra ide virka en. Ha de gott och krya på dig!

Skicka en kommentar