Bloggbekymmer och bokmärken

tisdag 14 september 2010 17:32 Upplagd av Camillas virkhörna
Äntligen lyckas det! Har försökt göra inlägg med bilder sedan i söndags men det har bara inte funkat. Som jag har svurit över bloggers nya redigerare. Tror att jag har kommit på vad som ställde till det... min dator håller på att ge upp. Klockan ställer inte in sig automatiskt, det måste jag göra manuellt varje gång jag startar datorn, jag måste trycka på uppdateraknappen varje gång jag går in på en hemsida annars visas en gammal sida. Kom på att jag skulle prova på en annan dator och nu, på sonens laptop, funkar det perfekt. Blir förmodligen tvungen att skaffa ny dator... för utan dator kan man inte klara sig :D.


Har virkat några bokmärken.  Mönstret till filuren har jag hittat hos Virkverket och mönstret till kaninen har jag gjort själv.


8 Response to "Bloggbekymmer och bokmärken"

 1. ellenkantarellen Says:

  Fina bokmärken! UUUUUUsch för datatrubbel! Våran gamla laptop är i samma läge, den fattar nog eld vilken minut som helst.

 2. Tigris Predikantan Says:

  Egentligen så har det krånglat en del med Internet ... inte bara bloggar utan bank m.fl.
  Tycker ditt kaninbokmärke är jätte söt!
  :)

 3. Fiff Says:

  bloggers nya funktioner e riktigt bra tycker jag, men det tar ju tid att vänja sig. O databekymmer hjälper ju inte till ;-) Söta bokmärken, särskilt kaninen!

 4. femfemman Says:

  SÅ smart - virkade bokmärken! Vilka bra julklappar det blir ..måste testa när alla strumpor är stickade ... men det är LÅNGT till jul... eller ganska iaf. Nej, utan dator skulle det nog bli väldigt konstigt!

 5. ÄNGLASTINA Says:

  Jättefina bokmärken du gjort.

 6. Tigris Predikantan Says:

  Sv: Varsågod!
  Blev så glad av ugglan *ler*!

 7. Tigris Predikantan Says:

  Har du haft användning av ... du vet?
  :)

 8. Annika Says:

  Fint det blev :)

Skicka en kommentar